#Atudiaaa.

Hey awok.

Atudiaa. Aku rajin guna ayat tue sekarang nie. Rasa macam comel pulak. Hikhik. Hari Isnin nie, pengetua dah nak bersara. Ada majlis untuk dia. For sure, we gonna miss her. She's the best principal ever. Dia yang menaikkan nama Badlishah. Dia juga yang selalu memberikan semangat buat anak anak Badlishah. Even dia garang, tapi dia comel. Dan yang penting, tak KEDEKUT. Hikhok :D

Tadi pergi rumah Aina sebab nak tengok movie PENUNGGU ISTANA. Bapak menakutkann. Tambah tmbah part yang Ammar duduk betul betul depan kamera. Tapi memang padan lah sebab dorang semua memain jea dengan benda benda macam nie. Last last semua mati, Ammar tak dijumpai. Sumpah menakutkan -.-'

The next destination was Sofi's house. Ohmaigoshh makanan sedap giler dohh. Ada spaghetti, lasagna, nasi impit, kueh raya, apples, oranges yang dicucuk dengan lidi. Ada fried mee and so on lahh. The best part is, ramai yang datang tak kira chinese or indians. Memang habes gempak sebab my oral partner, Omprakash pun datang. Alololo omeynye diaaa. While taking pictures, kitorang sembang sembang sambil tengok Firdaus or Abang Yon main game. Ape kehenyee. Datang rumah Sofi sebab nak main game. Hahaha. Banyak photos yang kami ambik, guna Sofi's DSLR. Demm demm. Aku tak boleh tengok DSLR tue. Boleh kena sampuk macam ni. Later he will upload those photos. I think lahh.

Lepastue terus balik sebab dah letih. Hihihi. Esok maybe nak pergi library. Then lusa, my uncle's house. Dia renovate rumah dia. So nak pergi tengok. Acik, hang tunggu. Nanti kami pi ramai ramai. Hahahah.

Okayy, tadi pergi blogwalking dekat my baby's blog. NOR SALSHABILLA. Sedih baca entry blog dia. Sabar lah baby. What goes around comes around. Even aku tak tahu sangat story, but i know what you feels. Just be strong. Kami kan ada dengan hang? hihi. Jangan lah sedih sedih monyok jeaa. Bila hang monyok, hang mesti takan senyum. Bila hang tak senyum, tak dapat lah aku nengok BRACES yang colour turqoise tue. Aku suka jalan dengan hang sebab hang rendah dari aku. Atototo, omeynyaa dia. Macam adik aku. Hikhok.


Aku sayang hang jugak Sal. Be strong kayy baby? <3

p/s: Sapa ada movie SAW? Bagi kat aku. Kempunan nak tengok nieee
Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

7 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

hahahaha....
xtau nk komen ape..

open house ke ni..??

♥ caca leeko ♥ said...

thankss :( ada nama aku :( aku syg hg <3

mohdhazlan Dreadlock said...

nk tgk gk muvie tu ..")

mohdhazlan Dreadlock said...

nk tgk gk muvie tu ..")

mizFatyn said...

Zulhilmi , yess . open house (:

mizFatyn said...

caca leeko . welcome dear . sayang hang jugak <3

mizFatyn said...

mohdhazlan dreadlock . penunggu istana yee ? try la tgk . best (: