Hey Awak .

Hai.

Harini dah 30 July. That's mean esok dah 1 August. Puasa. Best sangat bila dah nak puasa. First sebab boleh gather dengan family. Berbuka sekali.

Sekarang dah jarang sangat update enn? Kalau tak dulu tiap tiap hari. Bukan takmau update, tapi malas sikit. Dengan masalah bertimbun. Ramai jugak yang tanya kenapa tak update. Sori lah adik adik kakak kakak abang abang. Busy sikit lahh.

Kay, terharu jugak lah bila ramai yang cakap dorang selalu blog walking dekat blog aku, baca semua entry aku. Seriously aku rasa entry aku agak boring. Tapi tak sangka dapat compliment dari readers. Thanks readers. Teruskan baca blog kitee yee awak :D

Susah kan bila orang yang pernah hadir dalam hidup kita, datang balik cari kita? Dulu dibuangnya kita jauh jauh. Kita macam dah tak berguna bagi dia. Macam sampah bagi dia. Bila dia dah ada orang lain, kemain dia maki maki kita depan buah hati dia tuh. Tapi sekarang, bila dia dah tak leh nak go on dengan sayang dia tuh, dia cari kita pulak enn?

Masa ni ;ah dia nak nyesal cakap buang kita dulu. Masa ni lah dia nak puji puji kta, ambik hati kita balik. Ehh cik abang. Hati saya tak murah.

Hurm, dah pening. Nak balik kampung. Tenangkan fikiran. Kbye
Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

2 comments:

Abg N'Some said...

mcm tu la manusia dik oi...

mizFatyn said...

:(