terlupa title .

Assalamualaikum .

Tadi , aku baca lagi entry sys ida . Dea masih tak dapat terima kehilangan orang yang dea sayang . Kesian dea kan ? Hari nie kan . Aku sedih . Kenapa ? Aku pun tak tau kenapa aku sedih . Hati tak sedap , rasa lain . Tambah pulak semalam aku lelah . Hari nie dada rasa berat , susah nak bernafas . Selalu kalau aku tak sedap hati , mesti ada benda akan jadi .

Tadi jugak aku bukak profile dea . Aku sedihh . Tak , tak . Aku kena kuat . Kenapa aku kena sedih ? Tue hak dea . Aku tak boleh masuk campur . Dea ada life dea sendiri . Dea berhak atas life dea . Dea berhak nak tentukan life dea . Okay , diam Fatyn .

Atoi dah baik dengan Fana . Good for you lah atoi . Aku tkmau tengok hang sedih lagi . Hang adik aku . Fana , sorry for last entry aku sebelum sebelum nie . Aku just geram sebab hang buat atoi macam tue . Aku tak suka tengok dea sedih . Kami rapat dari kecik lagi . Dea dah macam adik aku . Sorry ahh girl . Aku just nak pesan , pleaseeee jangan buat dea sedih lagi . Kawan dengan dea elok elok . Sekali lagi , I'm sorry .

Aku tak ada mood nak texting dengan sapa-sapa pun . Sorry kalau aku tak reply text hampa okay ? I just need to be alone . Pleasee . Aku tengah serabut gilaa sekarang . Tak tau serabut kenapa . I miss my mom . Yeah i miss her like hell . I need her right now . Maaaa , balik laaa :( . Adik dah tak makan dua hari tau tak ? Campur hari nie , tiga hari . Balik laaa :( . I miss you . *Okay aku type benda nie sambil nangis .

Esok exam bio . Fav subject aku . Aku nak score , aku nak jadi doctor someday . Tapi aku tak bermood nak study . Macam mana nak score ? Kemon lahh Fatyn . Be strong ! Hurmm .

Aku type entry nie sambil menangis . Aku taktau kenapa . Gila kot ? Kbye .
Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

4 comments:

cik tyraa said...

hope dpt jdi dktor yer btw nice blog singgah untuk follow n keep bloging take care :)

Miz Fatyn said...

@cik tyraa

thankss , take care too :)

Ayi Akim said...

bgos jadik doktor... nti org pi, amek ubt free... he~~~

Miz Fatyn said...

aiyoo , kena bayar jugak lahh