river flows in you .

Assalamualaikum :)

Hari nie exam english . Fav subject aku . Pembetulan . English yee . Bukan bio seperti yang dikatakan . Alhamdulillah boleh jawab . Paper one tak cukup masa . Paper two lebih laa pulak masa . Semua pakat dok mintak cikgu kutip paper awal . Pelik lahh . Haihh .

Hoy abang handsome , sayee rindu awak :) . Tak best sebab tak dapat jumpee awak sampai Julai kan ? Apa-apa puns , good luck lahh Abang Handsome . Nanti jangan lupa kirim hadiah untuk sayee okay ? Skyline pun boleh lhaa , hihi . Take care okay dekat sana ? Solat jangan lupaa . Dekat sana bandar besar , so jangan hilang pulak nanti . Awak tue kecik , macam semut jee . Hihi <3 . Ingat ehh janji . Bila balik kita rematch . Lebam dekat tangan sayee yang kena kaki awak pun tak hilang lagi . :)

Ingat keychain MRSM ? Saye simpan lagi tahu ? Hihi . Keychain tue sayee sangkut dekat pencil case sayee . Saye takut hilang tau awakk . Nanti susah sayee nak cari . Baik kan sayee ? Hihi .

Tadi hujann . Lebat sangat . Aku takut kalau hujan lebat-lebat . Rasa macam bumbung rumah nak tercabut jea . Tambah-tambah pulak aku duduk sorang . Aku tak tau kenapa aku rajin sangat fikir bukan-bukan . Haih , kena brainwash guna clorox nie .

Esok ade jemaah nazir nak datang sekolah . Dorang nak melawat setiap kelas katanya . Nak jadikan sekolah aku sekolah cluster . Bangga kan kalau sekolah aku dapat sekolah cluster ? Ya , bangga sangat . Jadi , tadi cikgu Shaharudin dah ingatkan aku supaya suruh semua orang yang bertugas esok , kemas kelas . Kalau tak , aku dan ketua kelas , Encik Sofi yang kena nanti . Aku takut kalau dea mengamuk . Serius takut . Dea pernah lempar kerusi sebab stor dekat belakang kelas penuh dengan barang .

Tadi dea tanya aku , kenapa tinggal buku teks dekat kelas ? Sepatutnya bawak balik rumah . Aku tak jawab . Aku takut tersalah cakap . Biasa lha , budak malas macam aku bukan reti nak bawak balik buku teks . Nasib baik buku teks aku bawah meja . Buku teks orang lain dalam stor . Jadi , maaflahh . Aku terpaksa buang buku teks hampa tepi tong sampah sebab Cikgu Shaharudin suro :( .

Tadi kan , masa exam akaun , aku , myza , eyna , diyan dengan anis lepak dekat kelas . Kami bukan budak akaun . Yeah , kami bangga . Then myza story pasal ASA dea :) . Aku tumpang happy untuk hang myza :) .
Aku suka bila myza bercerita because she is really good at telling stories . Bila dea bercakap , sekali gaya ada . Benda tue yang membuatkan aku tertarik . Keep it up myza :)

Ouh yeaa , tiang lampu janji someday dea nak bawak aku naik keta . Hihi . Tadi exam aku buat story pasal FRIEND :) dan aku bubuh nama NAZATUL IZZATI . ILOVEYOU FRIEND :)

Jaga diri yaa Abang Handsome .

Kbye :)
Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

4 comments:

Myza said...

hehe , ASA ♥ hang agak agak dia baca tak entry hang ?

Abang Nsome said...

pembetulan, Abang Nsome k... hehe, amboi, dok ngata... hehe, apsal tak gitau tgn lebam haritu..? SOREE..!

Miz Fatyn said...

myza : insyaAlah dea bacaa

Miz Fatyn said...

Abang Nsome : sokay lhaaa . benda biasaa :)