wishlist :)

okeyy , hari nie aku nak story pasal wishlist aku . benda ni tak penting pun act , tapi aku nak sesangat .

NIKON D3100



yeahh . nampak tue ? nampak ? itu NIKON D3100 . aku minat gila yang nie . act aku pernah pakai canon . ops , guna . tapi kejap jea . bapak best . start dari tue , timbul niat nak jadik photographer . yes ! aku nak jadik photographer . tapi sambilan jea , okay ? lepas aku guna canon , aku terus macam ketagih gilaa nak guna dslr . nikmat gila kalau dapat guna ! so aku decide aku nak cari kerja lepas spm . and maybe time cuti nanti . aku nak kumpul duet and beli dslr . perghh . tak sabar siott !!

SONY ERICSSON XPERIA X8


okay , yang nie wishlist yang kedua . tapi tak harapkan sangat . tapi nak . haha *ayat keling kejap . takmau cakap banyak pasal yang nie . sebab aku tau aku takda banyak chance nak dapat .




so , wishlist aku tak banyak macam korang . ni wishlist aku yang gadget laa . yang lain ? aku pun tktau aku nak apa . but spm straight a's tue semestinyaa la kan ? someday somehow , i'll try to fullfill my wishlist :)



Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

2 comments:

Ayi Akim said...

ape layan nikon... haha

Miz Fatyn said...

elehh . biaa laaa . dh org suke nikon . werkk