#Second vlog which is macam syiallllll XD

Heyyyyy.

this is my second vlog. leave your comment tau tauu. Ohh jangan lupa pause dulu lagu kat tepi tu yeee. and pleaseee suggest me one topic untuk next vlog. Video ni untuk hang atoiiii


video

Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

8 comments:

Muhd Faiz said...

comey ngat aih, haha. ckp pasai diri hg plak wei.

nazatul izzati said...

ohh thanks wehhh ;') iloveyoutoo

mizFatyn said...

Hihihiiii <3

preple here said...

awat hg nampak cute dalam ni atau hg sememangnya cute? err-.- dah lewat malam. speck aku pun hilang so, abaikan.

hehe. aku teringin nak dengar ag ckp pasal tajuk nih..

kenapa aku pun rasa macam nak deactive fb?

ok. aku gila sikit sekarang. x kisahh.. :P

mizFatyn said...

ecahhhh. kojaq hang. aku memang cute kot? hewhew. tajuk apa? Habaq mai. aku memang tengah kering idea niii

totod said...

tajuk dia>>

kenapa aku pun rasa macam nak deactive fb ATAU fb best ke?? twitter lagi best laaa~

tu la tajuk dia. cpt weyh. aku tunggu . haha.

mmg hg cute pon. (aku taw hg dok sengih :P)

hehehehehhe

mizFatyn said...

Perghh, nice gila tajuk hg. Takpa nanti aku pkiaq aku nak cakap apa. Pastu aku buat nanti kayy ecah. Hihi. Thanks untuk idea tu wehh :p

amalina59 said...

hehe...comey lah atien....keep it up atien...hehe...bt lah lagi....hehe...update3....hehe