#It Strucks Again

Hai Assalamualaikum Vanakkam.

Okay, entry ni touching sikit. Maaf, kalau rasa nak layan, layan jelah takde salahnye pun. Kalau rasa meluat nak muntah uwek uwek, klik dulu button merah dekat atas belah kanan tu ha lepastu pegi jamban muntah puas puas.

Sekarang saya touching macam bodoh. Okay saya admit memang saya ni budak kecik yang kuat touching macam sial kan? Eh pui sikit. Okay saya taknak buat muka babi dalam entry ni tapi kalau saya terpaksa saya akan buat jugak muka babi sebab saya rasa muka babi tu comel.

Semalam saya gaduh dengan budak taman saya yang mulutnye pun sangat wanginye pun macam longkangnye pun. Nasib baik dia lari dari aku kalau tak aku nak hentam dia sampai pecah muka sebab kurang ajar dengan aku tak padan dengan kecik. Okay budak aku benci hang. Kalau aku nampak muka hang lagi minggu depan, hang akan hidup selama lamanya. MUAHAHA

Kepeng, saya ada awak sorang jea tao. Caya la saya. Caya laaa *sambil buat muka comel. Sedih tao bila awak cakap awak tak caya saya. Sumpah saya sayang awak jea. Awak suro saya buktikan tapi saya tak tao nak buktikan macam mana dekat awak.

Esok saya exam. Tapi saya takda mood nak jawab paper. Sebab saya tengah serabut. Saya sakit kepala. Huhu. Alah kesah kea boleh jawab kea tak. Kesah? Okay aku memang kesah -..- <---tengok, dah terbuat muka babi.

Esok saya nak bawak bekal sandwich. Saya tak larat nak turun pergi kantin sebab kelas saya nun jauh atas kayangan. Kalau setahun turun naik boleh kurus. Serius. Kalau duduk dalam kelas, boleh jimat masa. Boleh study. Ye dok?

Saya takmao merapu banyak banyak. Saya cuma nak memberitahunye pun yang saya tengah sedihnye pun. Saya rasa serabut macam nak jerit dekat semua orang. Boleh tolong jawab exam untuk saya tak? Boleh laa, boleh la *okay buat muka comel lagi.

Okay lah awak. Nanti saya update lagi ye. Okay bye

\Kepenggg, T.T/
Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

No comments: