#Huyooo

Assalamualaikum.

Tengah tengok Manchester United lawan dengan Norwich. Harom tadak gol lagi haa. Rindu dekat balak aku nih, CR. Pi mana laa dia tu, dengaq cita pun dak. Mentang mentang hot, handsome. Lupa aku troi. Nahhh. Puii sikit.

Okay, bini Firdaus ni dah jadi rajin sikit. Tadi study Bio dari Chapter 1 sampai Chapter 4. Hebat dak aku? Hebat kan? Muahaha, tu pun guna flashcards. Kalau tadak natang tu, tahun depan malam deepavali baru aku sentuh buku kot -..-

Okay, Manchester dah satu gol. Untunglahh, kalau dak aku nak buang sticker MU dekat botoi ayaq tu. Hihii. Kenapa lah banyak sangat okay. Aku pun tatau.

Hehh, tadi ada orang gila mana tah chat aku. Mabuk kot? -.-

saya rasa awak lah jodoh saya. awak nak tak terima saya sebagai bf awak?

Nahhh, aku dengan penuh sopannya ternganga depan laptop ni sambil memikirkan apa jawapan yang patut direply. Aku cakap,

maaflah, aku dah ada balak

Hihi, kuciwa kot orang tu? Kesiann. Lain kali kalau apa apa, tanya dulu nahh? Jangan main serbu tau tau? Nanti awok sendiri yang malu.

Semalam aku jumpa kepeng. Bapak banyak gila merapu dengan dia. Haiyooo. Cakap banyak betul aku nih. Hihi. Takpaa, bukan selalu dah jumpa dia. Lagi brapa hari ja nak SPM. Tahu SPM tu apa? Ouhh, SPM tu macam orang duduk bersila sambil cakap aku terima nikahnya si polan binti si polan. Wahahahah. Caya kaa? Kesiann.

Okayy, untuk semua PMR candidates, do the best on your test, beat the rest, you're the best. Jawab dengan tenang. Takmau kalot kalot. Best of luck ! :D
Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

2 comments:

Anonymous said...

ceq...hg taw pasaipa CR xmuncul2?sebabsebab....dy men kat Real Madrid dh la ni...hikhok

mizFatyn said...

Aku tau la -.-'