:')

Assalamualaikum.

Esok saringan. And final terus. Event aku, lompat jauh. Aku drop acara yang lari lari sebab aku diberi amaran. Aku sakit. Jadi aku tak boleh active. Tak best kan jadi orang sakit ni? Tapi tak paa. Aku terima.

Tadi turun training. Actually hari ni takda training. Tapi aku turun padang sebab aku nak release tension aku. Nak lepaskan semua. Aku harap dengan cara nie aku boleh senyum kejap. Aku tak harap banyak dari sapa sapa. Aku cuma nak orang faham aku. Itu jaa.

Maafkan aku kerana perangai aku mengalahkan anjing tepi jalan tadi. Sebab aku sakit hati sangat. Sangat sakit hati. Maafkan aku jugak sebab blah macam tue jea. Aku tak boleh nak mengadap korang. Susah. Berat.

Aku taknak cerita panjang. Sebab aku tak larat. Letih.

Aku tahu aku bukan yang terbaik untuk Firdaus. Aku tak layak pun untuk dia sebenarnya. Tapi dia tetap sabar dengan aku. Dan aku pun sama. Aku cuma boleh harap yang kami akan kekal sampai bila bila. Aku akan terus bertahan kalau ni yang ditentukan. Semua yang jadi mesti ada sebab.

Sekarang nie aku tengah dengar lagu Cinta. Ya Allah sedihnya lagu ni. Aku cuma boleh mengetap bibir. Aku kuat. Aku kuat.

Doakan aku menang event esok. Aku tahu aku boleh.

Kbye
Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

1 comment:

Muhd Faiz said...

Ramai yang jaga hang tau dak? Ramai yang jaga hang and ramai jgak yang benci hg. Takdir, terima jalah. Firdaus boleh jaga hg, dia bagus. Kan firdaus kan? Ce sabo ce sabo! :)