cecita cecitaa .

hello . dah banyak hari aku terpaksa berpantang ais . susah tue jangan cakap , sebab dari kecik hidup aku tak pernah lekang dari ais . dah macam satu elemen penting dah . okay , mesti ramai yang nak tau pasal kawad last thursday kan . KRS PUTRI SMK SULTAN BADLISHAH dapat second place . KRS PUTRA SMK SULTAN BADLISHAH dapat third place . walaupun dorang dah jadi johan daerah selama 14 tahun , tapi kali nie dorang tak perform . sebab ? dorang training last minute . lagi dua hari nak lawan , baru nak kumpul orang . tapi okay whatt . boleh dapat num 3 . tahun depan rampas balik okay ? lain lah dari korang yang mengata budak putra kitorang . tak menang langsung . tue lahh , lain kali jangan nak berlagak sangat . kitorang ? ouhh . kalah sebab time buat formasi heaker jatuh . sayang kan ? beza 0.1 markah jea . takpe , tahun depan ade lagi meyh . mesti boleh buat miaa . masa dah sampai kat sekola , kitorang ada event . haha . peluk memeluk antara ahli dalam platun . memandangkan ramai form five dalam platun kitorang , so kena say goodbye lah kan ? masa sarjan hafizah datang peluk aku , sebak gilaa . menangis bagai . semua senior pesan dekat aku . tahun depan bawak platun elok elok . bawak sampai boleh pegi kebangsaan dengan budak putra . tebus balik kesalahan tahun nie . kalahkan sekola ciplakk ! huu . takut tue , memang ada . jangan cakap lah . tinggi sangat harapan yang diorang and cikgu cikgu letak kat aku . apa apa pun . i'll try my best . insyaallah tahun depan akan jadi tahun kitorang . yang penting , senio senior kena support lah . :)
p/s : missyou ketod !
Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

2 comments:

Ayi Akim said...

beza 0.1 mata ttap kalah la... he~~~~ :p

Miz Fatyn said...

diammmm !