:)

Assalamualaikum .

Alhamdulillah , hari nie makan sedap sikit . Almaklumlah , mama dah balik . Jadi hari nie mama lha yang masak . Hurm , hari nie aku jadi serabut semacam . Kenapa pun taktau . Eh , kemarin Abang Nsome text . Dea cakap dea dah sampai KMK . Alhamdulillah . Dea kena jadi fasi . Hihi . Dah lhaa kecik , jadi abang fasi pulokk .

Tadi blogwalking dekat blog orang . Amboihh , segak-2 aihh blog depa . Comel-2 , kiut-miut gituhh . Lain lha blog aku yang serabai gilos nie . Banyak entry yang menarik perhatian . Ada yang story pasal boyfie , gurlfie , mak , adik , kawan , macam-macam lhaa . Tapi aku tertarik dengan satu entry nie . Cara-cara nak buat kek batik . Whoaaa .

Senang rupanya nak buat . Tapi bukan kek batik yang original lhaa . Just tambah biskut marie . Dan aku nak try buat kejap lagi . Hihi . Mesti hampa tak percaya meyhh .

Dalam entry aku sebelum nie , aku ade cakap yang aku rindu mira . Yeaa , aku rindu dea sangat . Memang kami selalu jumpa . Tapi rasa lain , tak macam dulu . Hurm , aku harap nanti kami jadi macam dulu balik .

Mama aku dah mula control tv . Dah seminggu dea tak menghadap cerita Safa dan Marwah . Goshh , hari nie dea dah start tengok balik . Cerita tue memang best . Best gilaa . Cuma yang aku tak hadap sangat dengan jalan ceritanyaa . Tak habis-habis ada orang jahat yang selalu buat masalah . Cerita Indon memang macam tue . Kenapa banyak sangat cerita Indon dalam Malaysia ntah . Kalau yeaa pun nak bagi best jalan cerita tue , tak mungkin lha dugaan tue datang bertimpa-timpa . Allah tak sekejam tue . Yeaa dok ?

Okay , dalam cerita nie aku suka Ilham . Yang jadi Ilham tue , Rionaldo Stokhorst . Bapak handsome . Dea pernah berlakon dalam cerita apa ntah , jadi Roby . Ohh yea , muka budak sekolah aku ada sama macam dea sorang . Tapi budak tue dah pindah pegi SBP . Yeaa lha , budak pandai . Nama dea Adib , tapi kitorang panggil dea Roby :)

Sorang lagi aku suka Ello . Dea pun handsome jugak . Tapi tak sehandsome Ilham . Hihi , okay diam .

Okay lhaa , nak pegi buat kek batik .

Kbye :)
Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

2 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

kek batik?? nyum3~ bestnyaaa~ ^_^

Miz Fatyn said...

hihi , nak ?