:'(


Hai.

Semalam saya jumpa awak. Awak cakab awak nak jumpa saya, ada benda nak cakab dengan saya. Awak nak datang rumah saya tapi saya cakab jangan. Sebab masa tu dah malam. Saya kayuh basikal pegi dekat awak. Bila saya sampai dekat situ, saya nampak awak, Glow dengan kepeng. Masa tu awak semua gelakkan saya. Saya senyum jea :)

Lepastu saya dengar awak cakab, 'adek sapa nii'. Saya senyum lagi. Saya suka dengar perkataan adek tu. Bahagia sangat tau awak. Lepastu saya pegi dekat awak semua. Saya tengok awak. Comelnya abang saya nie bila pakai baju melayu. Nampak handsome tau awak. Serius :)

Saya tengok kepeng. Masa tu kan, dia pakai baju melayu warna maroon kalau tak silap saya. Awak pakai warna hitam. Kalau salah, sorry kay. Lepastu awak cakab dekat saya, ' weyy. Mai sini sat' . Saya pegi dekat awak. Lepastu awak cakab pasal awek awak. Saya merapu meraban ja kan awak kan. Saya cakab, alaa. Nanti dia msg lah tu.

Masa tu, saya cuma gelak gelak dan gelak. Sebab masa tu awak happy sangat. Awak nampak bahagia. Macam tak ada masalah langsung. Sukanyaa bila abang saya macam ni. Awak cakab saya macam macam. Lepastu awak suruh saya balik. Sebab masa tu dah malam. Kan awak kan? Masa tu baru Adib bercakab, 'kenapa tak pakai fixie?' Hihi. Saya jawab, 'fixie dah ramai orang pakai laaa' .

Lepastu saya nak balik, awak semua nak temankan saya balik kan? Saya cakab takpayah. Sebab saya boleh balik sendiri. Masa tu saya gaduh dengan kepeng. Saya cakab saya nak balik sendiri. Tapi dia tetap nak temankan saya. Awak dengan Adib menunggu jea kat belakang kan?

Tapi awak, saya tak tahu awak akan sedih lepas tu. Saya dengar awak accident? Betul kea awak? Awak janji dengan saya, awak nak jaga diri. Awak tak sayang saya kea awak? Masa balik awak suruh saya online. Tapi saya tak boleh online. Nanti ayah saya bising tau awak. Lepastu awak sedih. Saya tak suka awak sedih tau.

Sekarang, saya jadi macam ni.


Saya nanes bila fikir. Saya tak tahu semuanya berpunca dari saya. Maafkan saya, awak. Maafkan saya. Saya buat awak sedih. Saya buat awak jadi macam ni. Serius setiap kali teringat, saya nanes. Saya lembik tau awak. Saya tak kuat macam awak dan Atoi. 

Sekarang saya cuma berharap yang saya dapat tengok Isa yang dulu. Saya rindukan dia :')

Kbye
Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

No comments: