Awak , hati saya sakit :'(



Hye Awak .

Kite nak cakap , hati kite sakit . Tapi kite tak boleh cakap sebab ape . Sebab kite taknak orang tau . Semua mesti pernah rasa sedih enn ? Tak kesa laa sebab ape enn . Mesti ade jea yang buad awak , awak dan awak sakit hati enn ?

Awak , kite da tuka lagu blog kite . Lagu nie sedih tau awak . Kalau awak tengok lirik dea , mesti awak nanes macam kite nanes tadi . Semalam enn , kite cakap dekat Abang Long kite , dea kena kuad . Tapi kite yang tak kuad . Kesian Abang Long kite awak . Dea sedih . Kite tak boleh tolong dea pun . Dea sayangs gegilee dekat gurlfie dea . Tapi dorang tak lame . Kesian enn awak ?

Kite tengah dengar lagu Hazama nie awak . Kite tak faham pun ape yang dea nyanyi . Kite boring sesangat dah nie , rindu dekat kepeng :'( . Semalam enn , kite nanes lagi tau awak . Kite nie asyik nanes jea kann . Macam budak budak . Bile lah kite boleh gelak gelak lagi . Kalau kite sorang , mesti kite rasa nak nanes jeee .

Semalam kite menyentap tau awak . Kite maraa sesangat kat sorang budak tue . Kalau bole kite nak jadi Super Woman pergi tumbuk tumbuk dea .

Hati kite sakit lah awak . Pedih semua ade . Kite nak Mira Rara . Kite nak Atoi . Muka kite dah burn lah awak . Sebab kemarin full rehearsal . Kitorang kene mara dekat depan ramai orang sebab buad silap . Sampai detachment pun terkejut . Pakcik polis tue garang lah awak . Kemarin kitorang pakai half jea , tak pakai full . Lepas tue pakcik polis tue suro kitorang tight in baju . Kitorang protes lah . Dah lah pakai Smart B dengan seluar KRS . Pakcik polis tu cakap , tahun depan Kawalan Kehormatan kitorang pakai senjata . Whoaa :D

Awak , kemarin kite gelak jea dengan Atoi . Tapi dalam hati , kite sedih tau awak . Hurm . Birthday kite lagi tiga hari tau awak . Excited :))

p/s : Kite sayangs awak lah kepeng .

Adik p kedai , Kbai
Masyehh awok (: Tekan LIKE pulak yee :p

2 comments:

Axieana Yumi Life said...

x mau la sedey2...
just chill urself...
klu asik nagis ajer x ad gunanyer pun...
ok...wat sesuatu yg ley happy
:)

mizFatyn said...

:)